elin energy

Απαραίτητος συνοδηγός σε κάθε σας διαδρομή

Επιλέξτε την
και κερδίστε το παιχνίδι...

…ΤΗΣ ΕΥΚΟΛΙΑΣ…

Η ε-card της ελίν σας παρέχει τη δυνατότητα να διαχειριστείτε τα έξοδα καυσίμων των οχημάτων σας με ευκολία. Μέσω του πανελλαδικού δικτύου πρατηρίων, με τη χρήση της κάρτας και όχι μετρητών, οι συναλλαγές πραγματοποιούνται γρήγορα και με ασφάλεια.

Παράλληλα, ο κεντρικός online έλεγχος των δαπανών προσφέρει ταχύτητα και ευελιξία, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στη διαχείριση των εξόδων για τις μετακινήσεις των οχημάτων της επιχείρησής σας.

...ΤΟΥ ONLINE ΕΛΕΓΧΟΥ…

H ε-card γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι να έχετε ανά πάσα στιγμή τον πλήρη έλεγχο. Από την ιστοσελίδα της ε-card έχετε άμεση και διαρκή ενημέρωση, για να παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο, online, τον ανεφοδιασμό του στόλου σας και να βελτιώνετε άμεσα την αποδοτικότητά του!

Επιπλέον, μπορείτε να:
 • Διαχειρίζεστε τις κάρτες σας, παρακολουθώντας άμεσα τις αγορές που πραγματοποιούνται.
 • Εξάγετε και να επεξεργάζεστε άμεσα όλα τα δεδομένα που χρειάζεστε.
 • Υποβάλετε αιτήματα διακοπής, αντικατάστασης ή έκδοσης νέων καρτών.
 • Τροποποιείτε τις παραμέτρους που έχετε επιλέξει.
 • Βλέπετε άμεσα στον χάρτη τα πρατήρια ελίν που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν.

...ΤΗΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ
ΧΡΟΝΟΥ & ΧΡΗΜΑΤΩΝ...

Τα καύσιμα κίνησης αποτελούν ένα σημαντικό λειτουργικό κόστος για κάθε επιχείρηση και η διαχείρησή τους απαιτεί πολύτιμο χρόνο.

Η ε-card σας δίνει τη δυνατότητα:
 • Να επιλέγετε τον συνδυασμό των προϊόντων και υπηρεσιών για κάθε κάρτα ξεχωριστά.
 • Να ορίζετε εσείς το πιστωτικό όριο κάθε κάρτας.
 • Να ενημερώνεστε, με αναλυτικά στατιστικά στοιχεία, για τις συναλλαγές του κάθε οχήματος ή κάρτας, εξοικονομώντας χρόνο και εργατοώρες.
 • Να κάνετε οικονομία καυσίμου και να αποφεύγετε επιπλέον κόστη συντήρησης, χρησιμοποιώντας τα πρωτοποριακά καύσιμα νέας γενιάς Crystal της ελίν.

...ΤΗΣ ΑΠOΛΥΤΗΣ ΑΣΦAΛΕΙΑΣ!

Η ασφάλεια είναι ένα από τα βασικότερα θέματα που απασχολούν τις εταιρείες που διαθέτουν εταιρικό στόλο.

Με την ε-card:
 • Οι συναλλαγές είναι απόλυτα ασφαλείς (με τεχνολογία chip) και πραγματοποιούνται μέσω ενός απόρρητου αριθμού PIN που διαθέτει η κάρτα.
 • Αποφεύγετε τη χρήση μετρητών και επωφελείστε από τη σιγουριά και την εγκυρότητα που σας προσφέρει η ε-card.
 • Έχετε τη δυνατότητα να επεξεργάζεστε όλα τα δεδομένα διαχείρισης και παρακολούθησης των οχημάτων και να καταλήγετε σε χρήσιμα συμπεράσματα.

Επιλέξτε την
και κερδίστε το παιχνίδι...

...ΠΡΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ...

Η ελίν παρουσιάζει τα καύσιμα νέας γενιάς Crystal που προσφέρουν στα εταιρικά σας οχήματα επιδόσεις και φροντίδα, με σεβασμό στο περιβάλλον.

Το πετρέλαιο κίνησης που δρα κατά της μικροβιακής μόλυνσης. Η πρωτοποριακή σύστασή του προστατεύει και φροντίζει τον κινητήρα, διατηρώντας τον καθαρό. Έτσι, εξασφαλίζετε μειωμένα έξοδα συντήρησης του εταιρικού σας στόλου.

Η μοναδική σύνθεση της unleaded Crystal Next έχει υποβληθεί σε δοκιμές τόσο σε εργαστηριακές όσο και σε πραγματικές συνθήκες κατά τη διάρκεια των οποίων διανύθηκαν χιλιάδες χιλιόμετρα με διαφορετικούς τύπους οχημάτων με αποτελέσματα που ξεπερνούν κάθε προσδοκία στην εξοικονόμηση καυσίμου φτάνοντας το 8%*.

Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και μειωμένα έξοδα συντήρησης

Ταυτόχρονα, προσφέρει στον κινητήρα του αυτοκινήτου σου βελτιωμένη προστασία από φθορά έως 54%**. Αποτέλεσμα: Λιγότερα έξοδα συντήρησης, αφού ο κινητήρας συντηρείται καλύτερα και διατηρείται «νέος».

 

 

*LAT/AUTH Report No 19.RE.0067.V1, 22/04/2019.
Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τον τύπο και την κατάσταση του οχήματος, τις συνθήκες οδήγησης, την επιλεγμένη διαδρομή κτλ.
**TE 77 Wear Test / SouthWest Research Institute, Test Number: TE77-2-316 and TE77-2-337, Date: 2/10/2017.
Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τον τύπο και την κατάσταση του οχήματος, τις συνθήκες οδήγησης, την επιλεγμένη διαδρομή κτλ.

...ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΕΛΙΞΙΑ...

Η ε-card σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέγετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που θα παρέχονται σε κάθε κάτοχο ξεχωριστά, ανάλογα με τις εταιρικές σας ανάγκες. Επιπλέον, μπορείτε να εξοφλείτε το υπόλοιπό σας σε προκαθορισμένη ημερομηνία.

...ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ
ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ!

Κάθε πρατήριο ελίν αποτελεί και μία αφετηρία για ξεχωριστή εμπειρία εξυπηρέτησης.

Δείτε στον χάρτη όλα τα σημεία όπου οι συνεργάτες σας μπορούν να εφοδιαστούν με τα μοναδικά προϊόντα ελίν και να απολαύσουν τις εξειδικευμένες υπηρεσίες τους.

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών ε-card

210 6241618   |   [email protected]

 

H κάρτα με τα μοναδικά
ελίν
πλεονεκτήματα!
Aπόκτησέ την